BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinLoughnan: Serdar’ın kumar tutkusu bize çok zarar verdi----

Loughnan: Serdar’ın kumar tutkusu bize çok zarar verdi

Loughnan: Serdar’ın kumar tutkusu bize çok zarar verdi
05 Aralık 2021 - 14:55 www.finansgundem.com

İrlandalı model Chloe Loughnan, 2 yıl önce boşandığı eşi Serdar Ortaç'a sitem etti, “Kumar, bize, evliliğimize, ailesine çok zarar verdi” diye konuştu.

Boşandıktan sonra ilk kez İstanbul’a gelen Chloe Loughnan, kumardan nafakaya, ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’la evliliği hakkında konuştu. İrlandalı model, Hürriyet’ten Suat Filiz’e verdiği röportajda, “Evliliğinizin bitmesindeki en büyük faktör Serdar Ortaç’ın kumar tutkusu muydu? Siz tedavi olması için savaştınız mı?” sorusuna, “Ben her şeyi denedim. Yardım ettim, bütün konularda olduğu gibi... Kumar, bize, evliliğimize, ailesine çok zarar verdi. Evde Serdar’dı, kocamdı; pop yıldızı değildi. Evimize bakan, akşamları yemek yediğimiz, film izlediğimiz biriydi.” yanıtını verdi.

Loughnan, “Kumar oynamaması için kurallar mı koydunuz?” sorusu üzerine ise şöyle konuştu: “Konser için Kıbrıs’a gittiği zaman hemen eve dönmesini istiyordum. Eğer dönmez ve Kıbrıs’ta kalırsa, ben de ilk uçakla İrlanda’ya babamın evine dönüyordum. Sonra bana “Yine kaçtı, gitti” diyorlardı.”

Birbirlerine girmişler sarayda büyük kavga

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)