BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporLotodan 23 milyon TL kazandı----

Lotodan 23 milyon TL kazandı

Lotodan 23 milyon TL kazandı
09 Temmuz 2015 - 17:27 www.finansgundem.com

Chelsea'nin eski futbolcusu Terry Bradbury, lotodan 5.5 milyon sterlin (23 milyon) TL kazandı.

İngiltere, 75 yaşında milyoner olan emekli futbolcuyu konuşuyor. 44 yıl önce futbolu bırakan eski Chelsea oyuncusu Terry Bradbury’e şans 75 yaşında güldü.
 
Bir dönem Londra'nın en köklü kulüplerinden Chelsea forması da giyen ve 44 yıl önce profesyonel futbol yaşamına son veren Terry Bradbury (altta), ülkedeki bir şans oyununda talihli rakamları tutturarak büyük ödülün sahibi oldu.

Chelsea'de futbol oynadığı dönemde haftalık 20 sterlin ücret alan 75 yaşındaki Bradbury, cumartesi günü yapılan loto çekilişin ardından banka hesabına 5 milyon 500 sterlin (23 milyon TL) ekleyerek milyoner futbolcular listesine geç de olsa girmiş oldu.
 
Çekilişin ardından ülke basının ilgi odağı olan Bradbury, basına yaptığı açıklamada geç gelen servet ile ne yapacağı hakkında ipuçları verdi.


 
Eşiyle favori tatil mekanlarının İspanya olduğunu belirten Bradbury, ilk iş olarak bu ülkede bir yazlık satın alacağını kalan parayı ise 9 torunun hayatını garanti altına almak için harcayacağını belirtti. (NTV Spor)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)