BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemLotoda 90 milyon Türklerin yoğun olduğu yere çıktı!----

Lotoda 90 milyon Türklerin yoğun olduğu yere çıktı!

Lotoda 90 milyon Türklerin yoğun olduğu yere çıktı!
22 Şubat 2020 - 10:44 www.finansgundem.com

Avrupa'nın ortak şans oyunu olan Eurojackpot’ta 90 milyon Euro, 1 milyondan fazla Türk’ün yaşadığı Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti’ne çıktı

Lotoda 90 milyon Türklerin yoğun olduğu yere çıktı!
Avrupa ülkelerinde ortak olarak oynanan şans oyunu Eurojackpot’ta 90 milyon Euro'luk ödül bu hafta bir Türk'e çıkmış olabilir. Şanslı rakamlar 1 milyondan fazla Türk’ün yaşadığı Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti’ne çıktı.

Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti’nde 90 milyon Euro’yu kazanan loto kağıdına ödenen para ise sadece 18.50 Euro oldu. Bu miktar, Türklerin yoğun olarak yaşadığı eyalete loto tarihinde çıkan en yüksek rakam.

“ÖNCE BİRAZ UTANGAÇ OLURLAR”

Konuyla ilgili açıklama yapan Münster'deki loto idaresi yetkilileri, utangaç talihliyi çok iyi anladıklarını ve lotoyu kazanan talihlilerin halkın ilgisinin azalması için beklediklerini söyledi.

Loto idaresi ayrıca, eğer birkaç kişi oynadıysa onların anlaşma yapmak için önce notere gittiğini bu yüzden işlerin de uzamış olabileceğini açıkladı.

Parayı kazanan kişi ya da kişilerin kim olduğuyla ilgili henüz bilgi sahibi olmayan loto idaresi yetkilileri, talihlinin panik yapmasına gerek olmadığını çünkü parayı almak için 31 Aralık 2023'e kadar yasal süresinin bulunduğunu belirtti.

İşte büyük ikramiyeyi kazanan rakamlar;

7,16,22,36,44

İki yedek sayı; 3 ve 4

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)