BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporLos Angeles Maratonu Kenyalıların----

Los Angeles Maratonu Kenyalıların

Los Angeles Maratonu Kenyalıların
16 Mart 2015 - 02:05 www.finansgundem.com

Bu yıl 30’uncusu yapılan ve 26 binden fazla kişinin katıldığı Los Angeles Maratonu'nu Kenyalı atletler kazandı

ABD'de yapılan ve dünyanın en önemli şehir maratonlarından biri olarak kabul edilen Los Angeles Maratonu'na Kenyalı atletler damga vurdu.

 Bu yıl 30'ncu kez düzenlenen maratona dünyanın farklı bölgelerinden 26 binden fazla sporcu katıldı.



Binlerce kişi tarafından takip edilen yarışı bayanlarda Kenya’dan Ogla Kimaiyo, 2:34:10’luk dereceyle ilk sırada tamamlarken, erkeklerde yine Kenya’dan Daniel Limo, 2:10:35’lik derecesiyle ipi göğüsledi.



Los Angeles’ta mevsim normalleri üzerinde seyreden hava ve aşırı sıcaklar nedeniyle  başlama saati erkene alınan maraton, Dodger Stadyumu'ndan başlayıp Santa Monica Pier’e kadar uzanan rotasıyla toplam 42 kilometre 195 metrelik mesafede koşuldu.  

Elit Bayanlar’da Rusya’dan Natalya Puchkova, 2:34:33’lük derecesiyle yarışı ikinci olarak tamamlarken Amerikalı atlet  Blake Russell  2:34:57’lik derecesiyle üçüncü oldu. 

 Elit Bayanlar ve Elit Erkekler kategorilerinde birinciliği elde eden Kenya, erkekler klasmanında da bir diğer Kenyalı atlet Lani Rutto’nun  2:12:42’lik derecesiyle ikinciliği almasıyla Los Angeles Maratonu'na damga vurdu. Erkeklerde üçüncülüğü 2:12:55’lik derecesiyle Amerika’dan Jared Ward aldı.

1985’ten bu yana geleneksel hale gelen maratonda, dereceye giren atletlere toplam 150 bin dolar ödül dağıtıldı.

92 profesyonel atletin ter döktüğü maratonda atletler ödüllerini Los Angeles Belediye Başkanı Eric Garcetti’nin elinden alırken, maratonun bu yıl 30 seneyi geride bırakması nedeniyle yarış öncesi şehirde özel kutlamalar yapıldı.



YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)