BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisLondra’nın kalbi ondan sorulacak: Kebap Kralı, Belediye Başkanı oluyor----

Londra’nın kalbi ondan sorulacak: Kebap Kralı, Belediye Başkanı oluyor

Londra’nın kalbi ondan sorulacak: Kebap Kralı, Belediye Başkanı oluyor
05 Nisan 2019 - 23:17 www.finansgundem.com

İbrahim Doğuş, Londra'nın 350 bin nüfuslu Lambeth ilçesine belediye başkanı oluyor

CÖMERT YILDIZ / FINANSGUNDEM.COM

Türkiye, yerel seçimleri konuşurken, İngiltere, bir Türk’ü konuşuyor. Ada basınının “Kebap Kralı” olarak tanıdığı İbrahim Doğuş, Londra’nın en önemli ilçesine belediye başkanı oluyor. Başkentin güney kesminde yer alan, parlomentonun tam karşısında yer alan London Eye, St. Thomas Hastanesi gibi simge yerlerin bulunduğu 350 bin nüfuslu Lambeth’in Belediye Başkanı İbrahim Doğuş oluyor. Doğuş, 24 Nisan’da belediye binasında düzenlenecek törenle koltuğu şimdiki başkan Chistopher Wellbelove’dan devralacak.

BREXIT FİŞİYLE GÜNDEM OLDU

Troia restoranına da sahibi olan İbrahim Doğuş, geçen yıl Westminster Bridge’te düzenlenen terör saldırısı sırasında restoranının kapılarını polislere açarak yardım etmişti. Türkiye Araştırmaları Merkezi’nin yöneticiliğini yapmasının yanısıra İngiltere’de her yıl düzenenen En İyi Kebab Ödülleri’nin (Best British Kebab Awards) de kurucusu olan yardım progromlarında sık sık yer alan bir isim. Son olarak müşterilerine verdiği alış veriş fişlerinin üzerine 'Brexit ülke için kötü' (Brexit is bad) mesajını ekleyerek dünya basınında büyük yankı uyandırmıştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)