BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemLondra'nın altından Roma çıktı----

Londra'nın altından Roma çıktı

Londra'nın altından Roma çıktı
11 Nisan 2013 - 16:50 www.finansgundem.com

Londra'nın kalbinde Thames Nehrinin hemen yakınlarında yapılan arkeolojik kazı "bugüne kadar yapılan en önemli kazı" olarak adlandırılıyor

Nehrin bir kaç metre yakınlarında şehrin finans bölgesinde, arkeologlar binlerce Çanak, çömlek, madeni para, toplu iğne ve seramik vazo buldular.
Bu eserler 2 bin yıllık geçmişe dayanıyor.
Bölgenin nehir kenarında ve havanın yağışlı olması toprak kazmayı daha kolay hale getiriyor. trthaber.com'un haberine göre, başka bir inşaat için başlanılan kazı çalışmaları, bulunan eserlerden sonra arkeologlara teslim edildi böylece Londra tarihinin en önemli ve en büyük kazı çalışması başlamış oldu.
Londra Arkeoloji Müzesi’nden Sadie Watson, Thames Nehri yakınındaki yer altından çıkan kişisel eşyaların, elbiselerin, tarihi eserlerin ve hatta dokümanların hepsinin Roma döneminde yaşayan insanlara dair bilgi vereceği kanaatinde. Böylelikle gelecek nesillere yeni bilgi aktarabilecekleri nedeniyle oldukça mutlu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)