BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakLondra'dan Finans Merkezi'ne ziyaret----

Londra'dan Finans Merkezi'ne ziyaret

Londra'dan Finans Merkezi'ne ziyaret
15 Mayıs 2013 - 15:42 www.finansgundem.com

Londra Sanayi ve Ticaret Odası “İstanbul Uluslararası Finans Merkezi”ni ziyaret etti

İstanbul’u dünyanın en önemli finans merkezlerinden birisi haline getirecek olan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin inşaat çalışmaları hızla devam ederken proje uluslararası çevreler tarafından da yoğun ilgi görmeyi sürdürüyor. Projenin Ataşehir’de devam eden inşaatını yerinde görmek ve süreçle ilgili değerlendirmeler yapmak üzere Londra Sanayi ve Ticaret Odası’ İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin şantiyesine uğrayarak hafriyat çalışmalarını izledi. Heyet Ağaoğlu Şirketler Grubu’nu da ziyaret etti.
14 Mayıs 2013, Salı günü gerçekleşen ziyaret kapsamında Londra Sanayi ve Ticaret Odası heyetine başkanlık eden Londra Belediyesi Başkan Yardımcısı Kit Malthouse’a Londra’nın önemli iş adamları eşlik etti.
İSTANBUL ULUSLARARASI FİNANS MERKEZİ’Nİ YAKINDAN İZLİYORUZ
Londra Belediyesi Başkan Yardımcısı Kit Malthouse İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’ni yakından izlediklerini belirtti. Malthouse; “Aralarında bankacılık, finans-sigorta, mimarlık ve tasarım gibi farklı birçok sektörden önemli temsilciler ile birlikte İstanbul’da temaslarda bulunuyoruz.  Ağaoğlu’nu ziyaret etmeden önce MÜSİAD’a gitmiştik ve oradaki görüşmelerimizin önemli bir kısmını İstanbul Uluslararası Finans Merkezi oluşturdu. Burada ne tür işbirlikleri ve ortaklıklar yapabiliriz bunun arayaşındayız. Londra Finans Merkezi ile çok önemli deneyimler kazandık burada öğrendiklerimizi sizlerle paylaşarak dünyanın gelişen bu yeni finans merkezine destek vermek ve burada yer almak istiyoruz.” dedi.
 
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)