BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinLondra’da lahmacun keyfi----

Londra’da lahmacun keyfi

Londra’da lahmacun keyfi
16 Haziran 2015 - 17:12 www.finansgundem.com

Londra’da, bir lahmacuna 25 lira veren Londralılar büyük şaşkınlık yaşattı.

Türk Telekom’un davetlisi olarak Londra’ya giden gazeteciler Chelsea’de lahmacun şoku yaşadı.  Milliyet gazetesinden Songül Hatısaru, kent tutunda gördüğü manzarayı şöyle anlattı:
“Sokak aralarında ufak ufak restoranlar. Ziani’s isimli restorana girdiğimde Christiane Amanpour çıkıyordu eşiyle. Saatchi Gallery Chelsea’nin tam kalbinde, muhteşem bir mimarisi var, çok önemli sergilere ev sahipliği yapıyor. Şimdi de dünyanın en eski saat markalarından Patek Philippe galerinin tamamında bir Watch Art sergisi açmış. Bir dünya markası nasıl olunur, nasıl gövde gösterisi yapılır ve bu kadar geleneksel bir marka kendi hikayesini nasıl bu kadar interaktif anlatır, izleme imkanı bulduk. Asıl sürpriz ise çıkışta, kapıdaydı. İçinde Saatchi Gallery’nin de bulunduğu bahçede kurulan pazarda uzun kuyruk dikkatimi çekti. Neyin kuyruğu diye bakınırken lahmacun sırası olduğunu anladım. Londra’da bir lahmacun 6 pound yani 25 TL. Oxford Street’teki Simit Sarayı’nda ise simit 1.45 pound yaklaşık 6 TL’ye, kıymalı gül böreği ise 2.5 pound yani yaklaşık 10 TL’ye satılıyordu. Her daim kalabalık mağazada bagel ise 60 pence tezgâhtaydı…”.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)