BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakLondra'da 1 oda, İstanbul'da 1 ev----

Londra'da 1 oda, İstanbul'da 1 ev

Londra'da 1 oda, İstanbul'da 1 ev
08 Kasım 2013 - 09:14 www.finansgundem.com

1 milyon dolara İstanbul'da 100, Londra'da 25 metrekare ev alınabiliyor...

Londra'da 40 yıldır uluslararası yatırımcılara gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren Planet International, Türk yatırımcıları Londra gayrimenkul piyasası konusunda bilgilendirmek üzere İstanbul’a geldi. 12 Kasım’da Türkiye’nin önde gelen bireysel ve kurumsal yatırımcılarına özel bilgilendirme semineri düzenleyecek olan Planet International CEO’su Evie Demosthenous, toplantıda “Londra gayrimenkul piyasası finansal krizler ve dünya ekonomisindeki durgunluklara rağmen, uluslararası yatırımcılar için daima güvenli bir liman konumunda; hem güvenilir hem de kazançlı bir adres. Dünyanın kültür, finans ve eğitim başkenti Londra, Türk yatırımcılara da büyük imkânlar sunuyor. Biz de Türkiye’ye bu fırsatları anlatmak için geldik” açıklamalarında bulundu.
OFİSLERİN YÜZDE 70’İ YABANCILARDA
Londra’nın merkezindeki ofis piyasasının yüzde 70 oranında yabancı yatırımcıların elinde olduğunu vurgulayan Demosthenous, “Yabancı yatırımcılar arasında ise Ortadoğu başı çekiyor. Rusya ve Çin takip ediyor” dedi. İstanbul’la da kıyaslama yapan Demosthenous, bir araştırmayı referans göstererek, “1 milyon dolara İstanbul’un merkezinde 100, Paris’in merkezinde 38, Londra’nın merkezinde ise 25 metrekare ev alınabiliyor. Prim potansilyelinde Londra ve İstanbul başabaş gidiyor” diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)