BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaOtomotivLojistik firması, ağır vasıta kiralama şirketiyle filosunu gençleştiriyor ----

Lojistik firması, ağır vasıta kiralama şirketiyle filosunu gençleştiriyor

Lojistik firması, ağır vasıta kiralama şirketiyle filosunu gençleştiriyor
16 Aralık 2020 - 14:59 www.finansgundem.com

Alışan Lojistik, yılın son yatırımını Koluman Grup ağır vasıta kiralama şirketi Hama ile yaptı

Hızlı Tüketim Malları (FMCG) ve Kimyevi Maddeler Lojistiği alanında faaliyet gösteren Alışan Lojistik, yılın oğlu Yatırımını Koluman Grup ağır vasıta kiralama şirketi Hama ile yaptığını duyurdu. İki şirket arasındaki iş birliği ile Mercedes Benz marka Actros 1845 çekiciler Alışan Lojistik filosuna katıldı.

Hızlı Tüketim Malları (FMCG) ve Kimyevi Maddeler Lojistiği alanında 1985 yılından beri hizmet veren Alışan Lojistik, yılın son günlerinde yeni bir iş birliğine imza attığını açıkladı. Yurt içi ve yurt dışı Yatırımlarına devam yazı aktaran firma yetkilileri, Koluman Grup ağır vasıta kiralama şirketi Hama ile araç filosunu gençleştirip, büyüteceklerini dile getirdi.

Mercedes Benz Actros 1845 LS tipi Euro 6 normlarında ADR yeni çekicilerin te töreninde Hama Genel Müdürü Kenan Çetin ile hazırlandı Alışan Lojistik İcra Kurulu Üyesi Ayhan Özekin, kuruluşlarının 35. yılını kutladıkları 2020, bütün zorluklara, geçmişte olduğu büyüme hedefine ulaştıklarını belirtti. Özekin, "Yurt icinde işlerimizin Büyük çoğunluğu Kara yolunda. Senelerdir hepimizin gündemi, daha çok demir Yolunu, deniz taşımacılığını Başka intermodal Taşıma modlarını kullanmak En. Ettik Yeni Yılda bu ters gelişmek, Ülke çapındaki Coğrafi büyümemizi sürdürmek, filomuzu gençleştirmek, VAS operasyonlarında yenilikler, Teknolojik altyapımızı güçlendirmek gibi hedeflerimiz var.

Hama'nın Genel Müdürü Kenan Çetin ise “Uzun yıllardır güvene bir iş ortaklığımız bulunan Alışan Lojistik ile operasyonel kiralama olarak ayakta projemizin kusursuz bir iş birliğine dönüştü. Seneyi yine yeni bir Yatırımla kapatan, geniş operasyon kabiliyetine sahip bir markanın, bizi tercih etmesi bizim ve iş modelimizin başarısının göstergesi oluyor ”diye konuştu.



Karaismailoğlu: İstanbul intermodel bir lojistik merkezi olacak

 

Lojistik Master Planı tanıtıldı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)