BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinLodos fırtınası İstanbul'u vurdu----

Lodos fırtınası İstanbul'u vurdu

Lodos fırtınası İstanbul'u vurdu
15 Mart 2013 - 08:08 www.finansgundem.com

İstanbul'da gece saatlerinde başlayan lodos, sabaha doğru etkisini arttırdı

İstanbul'da gece saatlerinde başlayan lodos, sabah saatlerinde birçok binanın çatısını uçurdu.
Kağıthane Şirintepe Mahallesi Gümüşhane Caddesi 93 numarada gece saatlerinde etkili olan lodos nedeniyle 5 katlı bir binanın çatısı uçarak karşıdaki binaya çarptı.
Daha sonra yola düşen çatı nedeniyle bina sakinleri deprem olduğunu sanarak kendilerini dışarı attı. Çatı park halindeki bir aracın üzerine düşerken, cadde iki yönde trafiğe kapandı.
Olayın gece saatlerinde olması can kaybı ve yaralanmaların önüne geçti. Polis ekipleri olay yerini güvenlik şeridine alırken, itfaiye binanın çatı kısmında incelemelerde bulundu.
İDO SEFERLERİ İPTAL ETTİ
Şiddetli lodos nedeniyle İstanbul Deniz Otobüsleri, (İDO) bazı seferlerini iptal ettiğini duyurdu. İDO'nun internet sitesinden yaptığı açıklamaya göre 06.20 Bostanci-Kartal/Yalova Deniz Otobüsü, 07.30 Bandırma - Yenikapı - Bostancı Deniz Otobüsü, 07.35 Yalova / Kartal - Bostancı Deniz Otobüsü, 08.00 Armutlu - Armutlu T.K. - Yenikapı - Bostancı Deniz Otobüsü seferleri iptal edildi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)