BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporLiverpool-Beşiktaş maçına sniper girmiş----

Liverpool-Beşiktaş maçına sniper girmiş

Liverpool-Beşiktaş maçına sniper girmiş
24 Şubat 2015 - 21:40 www.finansgundem.com

Beşiktaş maçında sahaya giren taraftarın, Afganistan'da savaşan bir keskin nişancı olduğu belirlendi.

Avrupa Ligi'ndeki Liverpool-Beşiktaş maçında sahaya giren taraftarın kimliği ortaya çıktı. Anfield Road'daki maçta yeşil sahaya giren ve savunma bakanlığını protesto eden bir pankart açan kişinin İngiliz ordusu için Afganistan'da savaşan bir sniper (keskin nişancı) olduğu ortaya çıktı.
 
2012 yılında Afganistan'daki bir helikopter kazasında, arkadaşlarının hayatını kurtardığı için kahraman ilan edildiği belirlenen Luke Huskisson'un Beşiktaş maçındaki eyleminin nedeni de belli oldu. Keskin nişancının, İngiliz askerlerin mental sağlığı ile ordunun yeterince ilgilenmemesine tepki gösterdiği belirlendi.
 
Kendi ruh sağlığı ile ilgili de sıkıntılar Luke Huskisson'a, 2012'de Afganistan'dan döndükten sonra post-travmatik stres bozukluğu teşhisi konulduğu belirtildi. Eski askerin bu hareketi, ülkede konuyla ilgili yeni bir tartışmanın başlamasına neden oldu. 


 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)