BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLinkedin’de hesap açan iş adamı kim?----

Linkedin’de hesap açan iş adamı kim?

Linkedin’de hesap açan iş adamı kim?
17 Haziran 2013 - 17:43 www.finansgundem.com

Linkedin dünyaca ünlü iş adamının hesap açmasını blog sayfasından duyurdu

Dünyanın en zengin iş adamları arasında en üst sıralarda yer alan Bill Gates Linkedin'e katıldı. Linkedin ise bu gelişmeden oldukça mutlu olacak ki bu gelişmeyi bir blog gönderisi ile duyurdu.
Linkedin’e kayıt olan Bill Gates, ilk iş olarak hayırsever arkadaşı Warren Buffet'ten zaman yönetimi yeteneklerini öğrendiğini belirtti. Bununla da kalmayan Gates, kendi kurduğu vakıfların birçoğunda arkadaşı Buffet’ın fikir babası olduğunu duyurdu.

Linkedin’e seneler sonra yaptığı üyeliği soranlara ise “Teknolojinin sosyal grupların iyiliği için kullanılmasının belki de önemli olaylardan birisi” olduğunu açıklayarak Linkedin kullanma amacınınsadece sosyal ağları kullanarak hayır işlerine yardım amaçlı olduğunu bizlere göstermiş oldu.
Ayrıca profesyonellere öğütlerde bulunan Gates, sağlığın, saygının ve çalışma disiplininin her şeyden önemli olduğunu belirtti.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)