BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporLiechester City, Premier Lig'de rüyayı gerçekleştirdi----

Liechester City, Premier Lig'de rüyayı gerçekleştirdi

Liechester City, Premier Lig'de rüyayı gerçekleştirdi
03 Mayıs 2016 - 00:33 www.finansgundem.com

İngiltere Premier Lig lideri Leicester City, en yakın takipçisi Tottenham Hotspur'un deplasmanda Chelsea ile berabere kalmasıyla bitime iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti

1990 yılından bu yana Chelsea'yi Stamford Bridge Stadı'nda yenemeyen Tottenham Hotspur, 35. dakikada Kane ve 44. dakikada Heung-min Son'ın attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

Karşılaşmanın 58. dakikasında Cahill ile farkı bire indiren evsahibi ekip, 83. dakikada Belçikalı futbolcusu Hazard ile skora dengeyi getirdi. Şampiyonluk yarışını sürdürmek için mutlak galibiyete ihtiyacı olan konuk ekip, kalan dakikalarda skor üretemedi ve mücadele 2-2 berabere tamamlandı. Daha önce verdiği demeçte Tottenham'ın şampiyon olmasını istemediğini söyleyen Hazard, 3 Mayıs 2015'ten bu yana Stamford Bridge'deki ilk golünü kaydetti.

Manchester United ile deplasmanda 1-1 berabere kalan ve Chelsea-Tottenham derbisinin sonucunu bekleyen Leicester City, bitime iki hafta kala 77 puanla tarihinin ilk şampiyonluğunu ilan etti.

Şampiyon Leicester City, 7 Mayıs Cumartesi günü sahasındaki son maçında Everton'ı ağırlayacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)