BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemLiderlerin bayram programı belli oldu----

Liderlerin bayram programı belli oldu

Liderlerin bayram programı belli oldu
16 Temmuz 2015 - 13:29 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu ve siyasi parti liderlerinin Ramazan Bayramı programları belli oldu

Liderlerin Ramazan Bayramı programı belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Ramazan Bayramı boyunca İstanbul'da olması bekleniyor.
 
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ramazan Bayramı'nı İstanbul'da geçirecek. Bayram namazını İstanbul'da kılmayı planlayan Davutoğlu'nun, bayram süresince İstanbul'da olacağı belirtiliyor.
 
Davutoğlu'nun, bayramda Ankara'da bulunmaması nedeniyle de AK Parti Genel Merkezi ve Başbakanlık personeliyle bayramlaşma programının ise iki gün öncesinden gerçekleştirildiği bildirildi.
 
KILIÇDAROĞLU ANKARA'DA
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bayramı Ankara dışında geçirecek liderlerden. Kılıçdaroğlu, bayram nedeniyle bu sabah kızının da yaşadığı Antalya'ya gitti. Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve çocuklarıyla bayram süresince Antalya'da kalması bekleniyor.
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de bayramda Ankara'da olacak. Bahçeli, ikinci gün parti genel merkezinde düzenlenecek bayramlaşma törenine iştirak edecek.
 
HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın bayram programlarına ilişkin bilgi ise paylaşılmadı.
 
KAMALAR ANKARA'DA, TÜRKER İSTANBUL, DESTİCİ ESKİŞEHİR'DE
Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, bayram namazını parti genel merkezi yanındaki Hamidiye Camisi'nde kılacak. Kamalak, namaz sonrası partililerle bayramlaşacak.
 
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ise bayram namazını Tacettin Dergahı'nda kıldıktan sonra, memleketi Eskişehir'e gidecek. Destici, ikinci gün örgütle bayramlaşma töreni için Ankara'ya dönecek.  
 
DSP Genel Başkanı Masum Türker de bayramı İstanbul'da karşılayacak liderlerden. Türker, ikinci gün partililerle bayramlaşmak için Ankara'ya gelecek, üçüncü gün ise tekrar İstanbul'a gidecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)