BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringLider Faktoring'e Kurumsal Yönetim ödülü----

Lider Faktoring'e Kurumsal Yönetim ödülü

Lider Faktoring'e Kurumsal Yönetim ödülü
17 Ocak 2012 - 14:05 www.finansgundem.com

Lider Faktoring, Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notu En Yüksek Halka Açık Olmayan Şirket” kategorisinde en yüksek notu aldı

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği tarafından “Kurumsal Yönetim” konusunda bilinirlik arttırmak ve uygulamaları tanıtmak amacıyla hazırlanan "Kurumsal Yönetim Ödülleri Projesi” ödülleri 17 Ocak 2012 tarihinde Hilton Otel’de açıklandı. Lider Faktoring, “Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notu En Yüksek Halka Açık Olmayan Şirket” kategorisinde en yüksek notu alarak Birincilik Ödülü’ne layık görüldü.
Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği’nin (TKYD) düzenlediği V. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi 17 Ocak 2012 tarihinde Hilton Otel’de gerçekleştirildi. “Kurumsal Yönetim Uygulamalarının Neresindeyiz?” temalı zirvede; II. Kurumsal Yönetim Ödülleri 4 farklı kategoride sahiplerini buldu.
“Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notu En Yüksek Halka Açık Olmayan Şirket” kategorisinde Lider Faktoring geçen yıl olduğu gibi bu yıl da en yüksek notu alarak Birincilik Ödülü’ne layık görüldü.
2008 yılından beri, halka açık bir şirket olmadığı halde, Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notu alan Lider Faktoring büyümeye devam ederken; adillik, hesap verilebilirlik, şeffaflık ve sorumluluk ilkelerinden ödün vermeyerek, Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notu’nu her sene yükseltip, iki yıl üst üste birinciliğe hak kazanmış oldu.
Törene Lider Faktoring adına katılan, Kurumsal Finansmandan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı S.Atakan Sevim ödülü, TKYD Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Öncer’in elinden aldı.
Ödül töreni sonrasında yaptığı açıklamada S. Atakan Sevim; “Kurumsal yönetim ilkelerine gönülden inanan ve bu ilkeleri herhangi bir yaptırım ya da zorunluluk olmadan uygulayan Lider Faktoring olarak; büyüme, gelişme ve değişime olan inancımızla uyguladığımız kurumsal yönetim ilkeleri sayesinde ikinci kez ödüllendirildiğimiz için haklı bir gurur ve mutluluk duymaktayız.” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)