BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemLice'den acı bir haber daha geldi!----

Lice'den acı bir haber daha geldi!

Lice'den acı bir haber daha geldi!
18 Ağustos 2015 - 23:40 www.finansgundem.com

Lice'de akşam saatlerinde çıkan çatışmada 2 asker daha şehit oldu

Diyarbakır'ın Lice İlçesi kırsalında, Jandarma Özel Harekat timleri ile Diyarbakır-Bingöl karayolunu ulaşıma kapatan PKK'lılar arasında sabah saatlerinde çıkan ve 3 askerin şehit olup, 1 askerin yaralandığı çatışmalar gece saatlerinde de devam etti.

Saat 21.00 sıralarında yine aynı bölgedeki çatışmada 3 askerimiz  şehit oldu. Şehitler için yarın saat 09.00'da Diyarbakır Askeri Hastanesi'nde tören düzenleneceği belirtildi. Vali Hüseyin Aksoy, yaptığı açıklamada, Diyarbakır-Bingöl karayolunda güvenliğin sağlandığını, kırsal alanda ise operasyonların devam ettiğini söyledi.

SİLVAN'DAKİ OPERASYON BİTTİ

Vali Aksoy ayrıca, Silvan ilçesindeki 4 mahallede hendek kazarak yolu kapatan PKK'lılar ile YDG-H'lileri yönelik operasyonların da tamamlandığını, 1 örgüt üyesinin öldürüldüğünü, 1 kişinin yaralı ele geçirildiğini belirtti. Aksoy, ilçedeki operasyonlar sırasında çarşı merkezinde bomba yüklü bir aracın polis ekipleri tarafından imha edildiğini, patlamanın etkisiyle çıkan yangının da kısa sürede söndürüldüğünü ifade etti. Askeri kaynaklar ise, Silvan'da gerçekleştirilen operasyonlarda 15, Lice'de ise 19 PKK'lının etkisiz hale getirildiğini öne sürdü.

ŞEHİT SAYISI 3'E YÜKSELDİ

Diyarbakır'ın Lice İlçesi kırsalında, Jandarma Özel Harekat timleri ile Diyarbakır-Bingöl karayolunu ulaşıma kapatan PKK'lılar arasında sabah saatlerinde çıkan ve 1 askerin şehit olup, 3 askerin yaralandığı çatışmalar gece saatlerinde de devam etti. Saat 21 sıralarında PKK'lılarla girilen çatışmada 2 asker daha şehit oldu. Böylece Lice'de bugün yaşanan çatışmalarda şehit sayısı 3'e yükseldi. Sabah saatlerinde çıkan çatışmada yaralanan 4 askerden durumu ağır olan Jandarma Uzman Çavuş Muhammed Tufan (35) tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu. Şehitler için yarın saat 09.00'da Diyarbakır Askeri Hastanesi'nde tören düzenleneceği belirtildi.

VALİ AKSOY: KIRSALDA OPERASYON SÜRÜYOR

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, bölgedeki olaylarla ilgili Habertürk'e yaptığı açıklamada, Lice kırsalındaki çatışmaların devam ettiğini belirterek, "Çatışmalarda 3 askerimiz şehit, 3 askerimiz de yaralı. Öldürülen PKK'lıların sayısı konusunda henüz bir net bir bilgi elimde yok. Gün boyu çıkan çatışmalarda Diyarbakır-Bingöl karayolunu hendek kazarak ulaşıma kapatan PKK'lıların yakalanması için operasyon başlatmıştık. Yol güvenliği sağlandı; kırsal alanda operasyonlar sürüyor" dedi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)