BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemLeonardo da Vinci'nin Aziz Sebastian çizimi davalık oldu----

Leonardo da Vinci'nin Aziz Sebastian çizimi davalık oldu

Leonardo da Vinci'nin  Aziz Sebastian çizimi davalık oldu
07 Temmuz 2021 - 15:41 www.finansgundem.com

Leonardo da Vinci'ye ait olduğu tespit edilen milyonlarca euro değerindeki Aziz Sebastian çizimi, eserin sahibi ile Fransız Kültür Bakanlığı arasında hukuk savaşı başlattı.

Pariste bugün görülecek davada Fransız Kültür Bakanlığı'nın milli servet olarak değerlendirdiği eserin Fransa dışına çıkmasına izin verilip verilmeyeceğinin karara bağlanması bekleniyor.

Aziz Sebastian'in ağaca yaslandığını gösteren çizim adının açıklanmasını istemeyen Jean B.'ye babası tarafından tıp fakültesini bitirme hediyesi olarak 1959 yılında hediye edildi. 2016 yılında taşınma sırasında çizimin değerini merak eden Jean B., Leonardo da Vinci'ye ait olduğunu bilmeden Paris'teki Tajan Müzayede Evi'nden esere fiyat biçmesini istedi.

Ancak müzayede evi, eserin ünlü ustaya ait olduğunu tespit etmesine rağmen bunu Jean B.'ye açıklamadan 20-30 bin euro değerinde olduğunu bildirdi.

Yeni keşif: Van Gogh hakkında bildiklerinizi unutun

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)