BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporLeBron James’den yeni yatırım----

LeBron James’den yeni yatırım

LeBron James’den yeni yatırım
29 Eylül 2022 - 13:35 www.finansgundem.com

ABD'li basketbolcu James, basketbol dışında yaptığı yatırımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. James'in şimdiki yatırımı profesyonel bir pickleball takımı almak oldu.

Kevin Love, LeBron James ve Draymond Green gibi diğer zengin NBA isimleri, servetlerinin bir bölümünü gelişmekte olan Major League Pickleball takımı satın almak için kullandılar.

Daha önce Boston Red Sox (MLB), Pittsburgh Penguins (NHL), Liverpool (Premier Lig) ve Roush Fenway Racing (Nascar) gibi takımlara yatırım yapan LeBron James, Amerika’da hızla büyüyen ‘pickleball’a da yatırım yapma kararı aldı. İsmi açıklanmayan ekip, James ve iş ortağı Maverick Carter’ın aile ofisi LRMR Ventures tarafından yönetilecek.

MLP, 2023’te liginin 12 takımdan 16 takıma çıkacağını ve oyuncuların iki milyon dolardan fazla ödül havuzuna sahip altı turnuvada yarışacağını açıkladı.

MLP’nin kurucusu Steve Kuhn, “Pickleball Amerika’da en hızlı büyüyen spor” dedi.

PICKLEBALL NEDİR VE NASIL OYNANIR?

Pickleball, badminton, tenis, masa tenisive wiffle topunun melezi olan bir raket sporudur. Masif ahşap veya kompozit kürelerle, 91 santimetre yükseklikteki bir ağ seti olan badminton çiftler kortuna benzer boyuttaki sahada delikli bir polimer topa vuran iki veya dört oyuncu tarafından oynanabilir. Maçlar 11, 15 veya 21 puan üzerinden oynanır ve üzerinde anlaşılan rakama iki puanlık avantajla ulaşan ilk takım kazanır. Her maç en fazla üç setten oluşur.

NBA efsanesi LeBron James, Milan'ı satın almaya hazırlanıyor

 

LeBron James malikanesini 20 milyon dolara satıyor

 

Lebron James'in milyon dolarlık malikanesi

 

Lebron James'ten 154 milyon dolarlık imza

 

LeBron James'tan tarihi imza!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)