BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemLC Waikiki’de üst düzey atama----

LC Waikiki’de üst düzey atama

LC Waikiki’de üst düzey atama
15 Nisan 2019 - 13:33 www.finansgundem.com

LC Waikiki’de, müşteriyi odağına alan, ürün ve hizmetlerin dijitalleştirilmesini amaçlayan Chief Digital Officer (CDO) pozisyonuna Şerafettin Özer atandı.

Dijital dönüşümü odağına alan LC Waikiki’de, bu alana özel yeni oluşturduğu ve şirketin İcra Kurulu seviyesinde tanımladığı Chief Digital Officer (CDO) üst düzey pozisyonuna, Temmuz 2018’den bu yana LC Waikiki BT Uygulama Geliştirme’den Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Şerafettin Özer getirildi. 

Dijital dönüşüm kapsamında müşteriyi anlama ve deneyimde rekabetçilik başlığı altında ileri veri analitiği, yapay zeka konularını gündemine alan LC Waikiki, aynı zamanda yapay zeka ile hayatı kolaylaştıracak çözümler üretmek ve inovasyon oluşturmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor. 

Profesyonel iş hayatına 1996 yılında başlayan Şerafettin Özer, Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra, 1999-2006 yılları arasında Yapı Kredi Bankası Uygulama Geliştirme Direktörlüğünde yazılım geliştirme uzmanı ve uygulama mimarı görevlerini üstlendi. 2006 yılında yazılım şirketi olan SoftTech’te Teknoloji Koordinatörü ve Risk Yöneticisi olarak göreve başlayan Özer, 2010 yılında Genel Müdür Yardımcısı, 2015 yılında ise CEO olarak görev aldı. 

2016 Aralık ayında Valensas A.Ş.’de CIO & COO görevine başlayan Özer, sektörlerinde lider birçok banka, sigorta ve e-ticaret şirketleri için mobil ve yapay zeka uygulama projeleri gerçekleştirdi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)