BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemLavrov: Ukrayna'da sivillerin ölümünden Batı sorumlu----

Lavrov: Ukrayna'da sivillerin ölümünden Batı sorumlu

Lavrov: Ukrayna'da sivillerin ölümünden Batı sorumlu
06 Temmuz 2022 - 13:04 www.finansgundem.com

Vietnam'ın başkenti Hanoi'yi ziyaret ederek Vietnam Dışişleri Bakanı Bui Thanh Son ile görüşen Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Batı'nın Donbas ve diğer bölgelerdeki sivil ölümlerinden sorumlu olduğunu söyledi.

Rusya-Vietnam ilişkilerinden bahseden Sergey Lavrov, "Karşılıklı ticaret, Kovid-19 salgını nedeniyle getirilen kısıtlamalar ve yasa dışı yaptırımlara rağmen geçen yıl dörtte bir oranında büyüdü ve bu yılın ilk aylarında bu eğilim istikrarlı şekilde devam ediyor" açıklamasını yaptı.

Batılı ülkelerin Ukrayna'daki savaş yüzünden Rusya'ya yaptırım uyguladığını vurgulayan Rus Bakan, Vietnam'ın bu yaptırımlara katılmadığını ve buna değer verdiklerini ifade etti.

Rusya'nın Belgorod ve Kursk kentlerine yönelik saldırıların düzenlenmesi meselesine değinen Lavrov, Ukrayna yönetiminin, "Rus ordusunun, Ukrayna'ya Batılı ülkeler tarafından yapılan silah sevkiyatını durdurmak için kendi kentlerini vurduğu" yönündeki açıklamalarını değerlendirerek, "Onlar, yalan söylüyor. Bununla ilgili olgular biliniyor ve bu olgular Rusya Savunma Bakanlığı tarafından her gün sunuluyor" dedi.

Lavrov sözlerini, "Batı, özellikle Donbas bölgesinde ve Ukrayna'nın diğer bölgelerinde sivillerin ölümünden sorumlu olduğunun farkına varmalıdır. Kiev yönetimi, Batı'nın tedarik ettiği silahları burada korkutma aracı olarak sivil halka karşı kullanıyor. Bu devlet terörüdür" diye sonlandırdı.

Yıkım görüntülendi: Misket bombaları yüzlerce sivili öldürdü!

İrpin'deki üniversite Rus saldırılarında sivillere sığınak oldu

Ukrayna: Savaşta ölen sivil sayısı en az 4 bin 600

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)