BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemLavrov, gıda krizinin çözümü için yarın Türkiye'ye geliyor----

Lavrov, gıda krizinin çözümü için yarın Türkiye'ye geliyor

Lavrov, gıda krizinin çözümü için yarın Türkiye'ye geliyor
06 Haziran 2022 - 16:55 www.finansgundem.com

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, gıda krizinin çözümü için görüşmelerde bulunmak üzere Türkiye’ye ziyarete geliyor.

Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Lavrov; tahıl krizi, Suriye ve Rusya-Ukrayna Savaşı konularını görüşmek üzere Ankara’ya gelecek. Lavrov’un önce Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile ardından ise Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile görüşmesi bekleniyor.

Ziyaret 7 Haziran’a çekildi

Edinilen bilgilere göre Bakan Lavrov’un ziyareti öne çekildi. Sergey Lavrov’un yarın Türkiye’de olması bekleniyor. Ziyaretin öne çekilmesinin sebebinin ise Türkiye’nin Suriye’ye düzenleyeceği yeni harekat olduğu belirtildi.

Bakan Çavuşoğlu bugün "Dost ve Kardeş Ülkelerle Diplomatik İlişkilerin 30. Yılı Resepsiyonu"nda yaptığı açıklamada, gıda krizinin çözümü için yoğun çaba sarf ettiklerinin altını çizerek, “Bu konuda BM, Ukrayna, Rusya ile temastayız. Çarşamba günü (Rusya Dışişleri Bakanı) Lavrov bir heyetle beraber bu konuları da görüşmek için Ankara’ya geliyor. (Ukrayna Dışişleri Bakanı) Kuleba ile sürekli temas halindeyiz” açıklamasında bulunmuştu.

Lavrov'un Sırbistan ziyareti yaptırımlara takıldı

 

Lavrov: Yaptırımlar Çin'le iş birliği için fırsat yarattı

 

Çavuşoğlu: Lavrov 8 Haziran'da Türkiye'ye gelecek

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)