BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemLaleli'deki otel yangını korkuttu----

Laleli'deki otel yangını korkuttu

Laleli'deki otel yangını korkuttu
15 Haziran 2015 - 01:52 www.finansgundem.com

Fatih Laleli'deki bir otelin sauna bölümünde çıkan yangın çevrede korku ve paniğe yohl açtı

İstanbul'un Fatih İlçesi Laleli semtinde bir otelin sauna bölümünde yangın çıktı. Yangın sırasında saunada mahsur kalan vatandaşlar pencereye çıkarak kurtarılmayı bekledi. Can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, mahsur kalan vatandaşlar kısa sürede tahliye edildi.

Alınan bilgiye göre olay, Laleli Vidinli Caddesi 14 numara üzerinde faaliyet gösteren Zürih Otel’de saat 20.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, otelin sauna bölümünde nedeni henüz tespit edilmeyen bir yangın çıktı. Alevler kısa sürede saunayı kaplarken, ihbar üzerine olay yerine Fatih ve çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek alevlerin diğer katlara ulaşmasını engelledi. Yangın sırasında saunada bulunan bazı vatandaşlar büyük panik yaşadı.

Aşağıya inemeyen ve peştemalla kurtarılmayı bekleyen vatandaşlar, saunanın güvenli bölümlerine sığındı. Ardından pencereye çıkan vatandaşlar, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede kurtarıldı. Yangında herhangi bir can kaybı ve yaralanma bulunmazken, sağlık ekipleri tedbir amacıyla bölgede hazır bekletildi.

İtfaiye ve polis ekipleri, otelde çıkan yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlattı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)