BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKylie Jenner korumaları için her ay 2.5 milyon TL harcıyor----

Kylie Jenner korumaları için her ay 2.5 milyon TL harcıyor

Kylie Jenner korumaları için her ay 2.5 milyon TL harcıyor
29 Kasım 2019 - 18:44 www.finansgundem.com

Kylie Jenner'ın babası Caitlyn Jenner, kızı hakkında bir sırrı ortaya çıkardı ve dünyanın en genç milyarderinin korumaları için ayda 2.5 milyon TL harcadığını söyledi

Kozmetik markası Kylie Cosmetics’in yüzde 51 hissesini 600 milyon dolara satan Kylie Jenner hakkında ilginç bir bilgi ortaya çıktı. Dünyanın en genç milyarderi unvanına sahip Jenner’ın babası Caitlyn Jenner, kızının korumaları için ayda 400 bin dolar, yaklaşık 2.5 milyon TL harcadığını açıkladı.


Şu sıralar I’m a Celebrity… Get Me Out of Here adlı yarışma için vahşi bir ormanda mücadele eden Caitlyn Jenner, 22 yaşındaki kızının bu harcamasının bir ev fiyatına denk geldiğini de belirtti. Bir zamanlar ailenin annesi Kris ile evli olan ve o dönemde Bruce Jenner olarak tanınan ancak cinsiyet değiştirdikten sonra Caitlyn adını alan Jenner, kamptaki yarışmacı arkadaşlarına, kendilerini üne kavuşturan Keeping Up With The Kardashians adlı şovun nasıl ortaya çıktığını da anlattı.
Aile üyelerinin güvenlikleri için bir koruma ordumu tutmak ve çok para harcamak zorunda kaldıklarını söyleyen Jenner, küçük kızı Kylie’yi de örnek göstererek harcamalarından bahsetti.
Yarışmacılardan Cliff Parisi, aile üyelerinin gittiği her yerde korunma ihtiyacı hissedip hissetmediğini sorunca da “Her yerde. Bahse girerim, Kylie gittiği her yerde her ay 300 bin ile 400 bin dolar arasında güvenlik harcaması yapıyor. Bu büyük bir operasyon” dedi. Jenner’ın yanında korumaları olmadan hiçbir yere gitmediğini, evinde bile korumaların görev yaptığını anlattı.
Kylie Jenner lüks bir hayat sürüyor ve sık sık arkadaşlarıyla tatile çıkıyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)