BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKuzey Kore'den ABD'ye gözdağı----

Kuzey Kore'den ABD'ye gözdağı

Kuzey Kore'den ABD'ye gözdağı
11 Haziran 2020 - 11:16 www.finansgundem.com

Kuzey Kore yönetimi, ABD'nin, Kuzey- Güney Kore arasına girmesi halinde 'korkunç sonuçlar' ile karşılaşabileceğinin kaçınılmaz olduğu uyarısında bulundu.

Kuzey Kore yönetimi, ABD'yi iki Kore ülkesi arasına girmekle suçlayarak, bu durumun 'korkunç sonuçları' olabileceği konusunda uyarıda bulundu.

Yonhap haber ajansına göre, bu uyarı, Washington'un Pyongyang'ın Güney Kore ile tüm iletişim hatlarını kesme kararından hayal kırıklığına uğramasını açıklamasının ardından geldi.

Kuzey Kore Dışişleri Bakanlığı'na bağlı ABD İşleri Departmanı Genel Müdürü Kwon Jong Joon, ABD'nin iki Kore ülkesinin sorunlarına müdahale etmemesi gerektiğini belirterek, "ABD korkunç sonuçlardan kaçınmak istiyorsa bu uyarıyı dinlemeli" dedi.

Yetkili, "Kuzey ve Güney arasındaki ilişkiler sadece iki halkı ilgilendiren bir konudur ve kimsenin ne olursa olsun müdahale etme hakkı yoktur" dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)