BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKuzey Kore'de terör estiriyor----

Kuzey Kore'de terör estiriyor

Kuzey Kore'de terör estiriyor
19 Haziran 2013 - 19:08 www.finansgundem.com

Kuzey Kore polisi, liderlerinin kılavuz olarak Hitler'in Kavgam kitabını yazan gazeteciyi ölümle tehdit etti

İnternet haber sitesi New Focus International, Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un’un çevresindeki üst düzey yetkililere, çalışıp kendilerini geliştirmeleri için ‘Kavgam’ kitabı dağıttığını öne sürdü.
Çin’de görev yapan Kuzey Koreli bir yetkili, siteye yaptığı açıklamada, “Kim Jong-Un, Hitler’in Almanya’yı Birinci Dünya Savaşı’ndaki yenilgiden sonra kısa sürede toparlayabilmesinden etkilenerek, kitabın derinlemesine çalışılması ve bazı uygulamaların pratiğe dökülmesi için emir verdi” dedi.
New Focus International’da yayımlanan haber, bugün bütün yüksek tirajlı Güney Kore gazetelerinde yer buldu.
"LANETLİ SUÇ İŞLEDİLER"
Kuzey Kore polisi, "lanetli suç" olarak tanımladığı haberin Kim-Jong-Un'u aşağıladığını belirterek, söz konusu haberi yapan ‘insan müsveddelerini’ öldürmekle tehdit etti.
Devlete ait Kore Merkez Haber Ajansı tarafından duyurulan polis açıklamasında, “Bu ihanet suçunu işleyen, ‘adi insan müsveddelerini’ yok etmek için harekete geçmekte kararlıyız. Bu insanlar, ne bir daha gün ışığı görebilecek ne de öldükten sonra defnedilecek bir toprak parçası bulabilecekler” denildi.
Adolf Hitler’in 1924 yılında, Almanya’nın lideri olmadan önce, hapishanedeyken yazdığı ‘Mein Kampf’ (Kavgam), sapkın anti-semitik düşünceler ve gelişigüzel kaleme alınmış anıları içeriyor.
Kim hanedanı Kuzey Kore’yi 60 yılı aşkın süredir 'demir yumruk'la yönetiyor. Kim Jong-Un, babasının Aralık 2011’deki ölümünden bu yana ülkenin liderliğini yapıyor.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)