BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKuzey Kore, yeniden füze fırlattı----

Kuzey Kore, yeniden füze fırlattı

Kuzey Kore, yeniden füze fırlattı
25 Ocak 2022 - 08:38 www.finansgundem.com

2022 ile birlikte peş peşe füze denemesi yaparak uluslararası kamuoyunun tepkisini çeken Kuzey Kore bugün yeni bir füze denemesi gerçekleştirdi.

Son dönemde balistik füze ve seyir füzesi denemelerine hız vererek uluslararası kamuoyunda endişe yaratan Kuzey Kore bugün yine bir füze denemesi gerçekleştirdi.

Başta bölge ülkeleri olmak üzere birçok devletin karşı çıktığı füze denemelerini 2022 ile birlikte artıran Kuzey Kore lideri Kim Jong-un konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.

Yonhap haber ajansı, askeri kaynaklara dayandırdığı haberde Kuzey Kore ordusunun bugün iki seyir füzesi fırlattığını ve bunların doğu sahillerine düştüğünü duyurdu.

Birleşmiş Milletler’in Pyongyang yönetimine uyguladığı yaptırımlar kapsamında seyir füzelerinin fırlatılması yasak değil. Ülkede en sonuncusu 17 Ocak’ta olmak üzere balistik füze denemeleri de yapılıyor.

Kuzey Kore’den endişe yaratan karar

 

BAE: İki balistik füze imha edildi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)