BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKuzey Kore: Salgını virüslü balonlar yaydı----

Kuzey Kore: Salgını virüslü balonlar yaydı

Kuzey Kore: Salgını virüslü balonlar yaydı
01 Temmuz 2022 - 09:09 www.finansgundem.com

Kuzey Kore devlet medyası, ülkede son birkaç aydır vaka sayısının hızla yayılmasına yol açan Kovid-19 salgınının vatandaşların Güney Kore sınırına yakın bölgeye düşen “yabancı cisimlere” dokunmasıyla başladığını öne sürdü.

Kuzey Kore basınında yer alan haberlerde, ülkede 2 yılı aşkın süre sonra tespit edilen korona virüsün Güney Kore'den uçan balonlarla geldiği iddia edildi.

Kuzey Kore devlet haber ajansı KCNA, nisan ayında Ipho kasabasında "tanımlanamayan objeyi" elleyen bir asker ve 5 yaşındaki kızın önce ateşlendiğini sonra da korona virüs testlerinin pozitif çıktığını yazdı. Haberde, bu kişilerin temas ettiği insanların da ateşlenmeye başladığı ifade edildi.

Kuzey Kore'den Güney Kore'ye kaçan kişiler, yıllardır aralıklı olarak uçan balonlarla bülten veya insani yardım gönderiyor.

Kuzey Kore basınında yer alan haberlerde, Güney Kore'den balonlarla korona virüsün yayıldığı iddia edilirken, Güney Koreli yetkililer, böyle bir ihtimalin olmadığını söyledi.

Güney Kore, kendi geliştirdiği aşıya onay verdi

 

Maymun çiçeği Güney Kore'ye de sıçradı

 

Kuzey Kore'de yeni salgın alarmı: Flaş karantina kararı

 

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)