BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKuzey Kore lideri 1 ay sonra ilk kez kamera karşısına geçti----

Kuzey Kore lideri 1 ay sonra ilk kez kamera karşısına geçti

Kuzey Kore lideri 1 ay sonra ilk kez kamera karşısına geçti
05 Haziran 2021 - 13:39 www.finansgundem.com

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, Cuma günü İşçi Partisi'nin Politbüro oturumuna başkanlık etti. Bir ay içinde ilk kez kameralar karşısına geçen Kim büyük bir parti toplantısı yapılması ve organizasyon konularını ele aldı

Kuzey Kore haber sitesi NK News'e göre Ocak ayında düzenlenen tarihi parti kongresinin sonuçları hakkında konuşan Kim, ekonomik çalışma ve halkın geçimiyle ilgili acil sorunları çözmek için derhal Parti Merkez Komitesinin genel toplantıya çağrılması gerektiğini vurguladı.

Kuzey Kore Merkezi Haber Ajansı'nın (KCNA) aktardığı bilgilere göre, bu hafta çok sayıda yetkili, yılın ilk yarısında görevleri hakkında bilgi vermek için gerçekleştirilecek oturuma katılacak.

Birkaç gün sürmesi beklenen bir sonraki genel kurul oturumu bu yıl gerçekleştirilen üçüncü oturum olacak. İlk oturum Ocak ayında yapılmıştı. Şubat ayında yapılan ikinci oturum ise dört gün sürmüştü.

Kim Jong-un, Cuma günkü toplantıda 29 günün ardından ilk kez kamuoyu önüne çıktı. Bu süre Kuzey Kore liderinin kamuoyundan ayrı kaldığı en uzun sürelerden biri olarak kayıtlara geçti.

Kuzey Kore'den aşı kararı

Kuzey Kore bir spor organizasyondan daha çekildi

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)