BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKuzey Irak'taki operasyon sürüyor----

Kuzey Irak'taki operasyon sürüyor

Kuzey Irak'taki operasyon sürüyor
25 Temmuz 2015 - 12:31 www.finansgundem.com

Kuzey Irak’taki PKK hedeflerine yönelik başlayan operasyon sürüyor. Suriye içindeki IŞİD hedefleri de topçu ateşi altında tutuluyor.

Türkiye, Suriye’de açılan ateşle Astsubay Yalçın Nane’nin şehit olması üzerine ilk kez doğrudan IŞİD’i hedef alarak önceki gece hava operasyonu düzenledi, Suriye’deki üç IŞİD noktası vuruldu, 35 IŞİD’linin öldüğü iddiası var. Operasyonun yankıları sürerken dün gece ikinci harekât düzenlendi.

PKK NOKTALARI HEDEF ALINDI

Yine Diyarbakır’daki Pars Filosu’nun görev aldığı operasyonda bu kez Kuzey Irak’taki PKK noktaları hedef alındı. Kuzey Irak’taki Kandil, Zap, Metina, Basyan ve Avaşin kampları jetlerle vuruldu.

IŞİD BİR KEZ DAHA VURULDU

İncirlik’ten kalkan uçakların da Suriye’de IŞİD’i bir kez daha vurduğu iddia edildi ancak Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre; Suriye’de belirlenen 3 DAEŞ hedefi topçu atışıyla vuruldu. Akşam saatlerinde yapılan harekatı, TSK'nın milli imkan ve kabiliyetleriyle gerçekleştirdiği öğrenildi.

TOPÇU ATEŞİ

Dün gece  PKK yönelik başlatılan operasyon devam ederken, Suriye içindeki IŞİD hereflerinin de topçu ateşi altında tutulduğu öğrenildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)