BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKuyumcu soygununa 2 kez müebbet----

Kuyumcu soygununa 2 kez müebbet

Kuyumcu soygununa 2 kez müebbet
25 Eylül 2013 - 11:47 www.finansgundem.com

Adana'daki kuyumcu soygunu davasında savcı, zanlılar hakkında 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi

Adana 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde, silahlı kuyumcu soygunuyla ilgili "nitelikli adam öldürme, nitelikli yağma, nitelikli yağma suçuna yardım, mala zarar verme ve yaralama" suçlarından dava açıldı. Cumhuriyet savcılığı, berber baba oğulu öldürdüğü ileri sürülen Abdullah A. ile soyguna karışan Ferman A., Kemal T., D.Ö. ve Adnan G.'nin 2'şer kez ağırlaştırılmış müebbet, ayrıca 21'şer yıl hapis cezası ile cezalandırılmalarını talep etti. Doğan T. ile Şükrü A.'ya ise 15'er yıl hapis cezası verilmesi istendi. 6 zanlı hakkında da takipsizlik kararı verildi.
Kıbrıs Caddesi üzerindeki Baygın Kuyumculuk'u 26 Ağustos 2013'te soyan kar maskeli pompalı tüfekli zanlıların açtığı ateş sonucu kuyumcunun yanındaki berber dükkanını çalıştıran Ali Can Aytaş ile oğlu Mahir öldürülmüştü. Olayda berberde çalışan Uğur Can Yıltay (17), sokakta yürüyen Arife Laçin (42), 5 yaşındaki Sultan ve ablası 7 yaşındaki İrem Alpaltun ile kuyumcu Hakkı Baygın yaralanmıştı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)