BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKuşadası 15 dakikada sular altında kaldı----

Kuşadası 15 dakikada sular altında kaldı

Kuşadası 15 dakikada sular altında kaldı
24 Ekim 2017 - 13:58 www.finansgundem.com

Kuşadası'nda sabah saatlerinde 15 dakika süren sağanak yağmur, yaşamı olumsuz etkiledi.

Kuşadası'nda bugün saat 08.15'te bastıran sağanak yağmur, Söke- Kuşadası karayolunda trafiğin bir süre durmasına neden oldu.

Yağmur suları Ticaret Odası önünde de yolu göle çevirdi. Birçok araç, suların içinde kaldı. Araçlardaki öğrenci ve sürücüler, itfaiye ekiplerince çıkarıldı. Sahil kesimindeki Atatürk Bulvarı ise, yağmur suları nedeniyle sürücüleri zor durumda bıraktı. Trafik, zaman zaman durma noktasına geldi. Güzelçamlı ile Davutlar Mahallesi'nde bazı evlerin alt katlarını su bastı. Yağmurun durmasının ardından kentteki hayat normale döndü.

Ege’de beklenen yağış ve fırtına başladı

Muğla’da Sabah saatlerinde başlayan etkili sağanak ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi

Kıyı bölgelerde gece yarısı başlayan fırtına nedeniyle limana bağlı bazı tekneler batma tehlikesi yaşarken şiddetli rüzgar denize yakın işyerlerinin masa sandalye ve şemsiyelerini devirdi. İşyerlerinde küçük çapta maddi hasar meydana geldi.

Sabah saatlerine kadar süren şiddetli fırtınana yerini sağanak yağmura bıraktı. Yaklaşık yarım saat süren etkili yağmur nedeniyle öğrenciler okullara gitmekte zorlandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri kent merkezi ve çevre mahallerinde ani su taşkınlarına karşı tedbirlerini artırdı.

Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre, bölgeye 1 saatte metrekareye 55 kilogram yağış düştüğü bildirildi. Bölgede sağanak yağmurun yarına devam etmesi bekleniyor.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • DÜŞÜNCE24 Ekim 2017 14:37

    malesef bütün bunlar, rant uğruna, çarpık yapılaşma ve betonlaşmanın sonucu.. hal böyle olunca biraz yağmur yağdığında bu görüntüler ortaya çıkıyor... umarım etkili ve yetkili kişiler bu durumdan ders çıkartırlar...

  • KAHRAMAN ASLAN24 Ekim 2017 14:06

    TATİL CENNETİ OLAN BU ŞİRİN YERDE BELEDİYE NE İŞ YAPIYOR GİDİN ORADAKİ 5 YILDIZLI OTELLERE GİDİŞTEKİ YOLLARI BİR GÖRÜN, ARA SOKAK YOLARDA ORALARDAN DAHA KÖTÜÜÜ