BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKurumiçi Girişimcilik Konferansı'na sayılı günler----

Kurumiçi Girişimcilik Konferansı'na sayılı günler

Kurumiçi Girişimcilik Konferansı'na sayılı günler
11 Eylül 2015 - 10:18 www.finansgundem.com

Özyeğin Üniversitesi Girişim Fabrikası'nın geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 3.üncüsü yapılacak Kurumiçi Girişimcilik Konferansı 14 Ekim'de

Özyeğin Üniversitesi Girişim Fabrikası olarak girişimcilik sektöründeki çalışmalarımız paralelinde Kurumiçi Girişimcilik Konferansı’nı ilk kez 21 Kasım 2013 tarihinde düzenledik, 65 şirketten, 170 kişi katıldı. İkincisini 23 Ekim 2014 tarihinde yaptık, 71 şirketten, 195 kişi katıldı. Bu yıl üçüncüsünü 14 Ekim 2015 tarihinde Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleştiriyoruz. Bu yıl konferansın açılış konuşmasını Borusan Holding Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi ve CEO Sayın Agah Uğur yapacak.

Kurumiçi girişimcilik konusunda farkındalık yaratmak ve bir gündem oluşturmak amacıyla yola çıktığımız bu konferansla, dünyadan ve Türkiye’den, uzman konuşmacıların bu konudaki son trendleri, yeni uygulama modellerini ve vizyonlarını katılımcılara aktarmalarını hedefliyoruz. Ekonomiye yön veren lider sektörlerin üst düzey temsilcileri deneyimlerini, başarıyla süregiden örnek teşkil edecek projelerini ve bakış açılarını katılımcılarla paylaşıyorlar. Her katılımcı şirket kendi stratejilerini sorguluyor, farkındalık yaratacak, vizyon geliştirici bilgilendirici zengin bir içerik sunuluyor. Ayrıca iş geliştirme, insan kaynakları ve inovasyon alanlarında üst düzey yöneticilerin birbirleriyle bu konuyu değerlendirmelerine olanak veren bir networking ortamı mevcut.

Konuşmacılarımızı, dünyadan ve Türkiye’den ekonomiye yön veren lider sektörlerin üst düzey temsilcileri arasından titizlikle seçiyoruz. Konferansın ana sponsoru Özyeğin Üniversitesi, şu an için belli olan sponsorları BKM Express ve Eczacıbaşı Holding. 

Daha detaylı bilgi için: www.kurumicigirisimcilik.com
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)