BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakKurum: 1196 konutumuz ve köy evlerimizin inşası artık tamamlanıyor----

Kurum: 1196 konutumuz ve köy evlerimizin inşası artık tamamlanıyor

Kurum: 1196 konutumuz ve köy evlerimizin inşası artık tamamlanıyor
12 Eylül 2022 - 22:50 www.finansgundem.com

Bakan Kurum, "Kastamonu Bozkurt, Sinop Ayancık ve Bartın'da afetzede vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte sağlıklı ve güvenli 1196 konutumuzun ve köy evlerimizin inşası artık tamamlanıyor" dedi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Henüz bir yıl bile dolmadan 220 gün gibi çok kısa bir sürede Bozkurt ilçemizde 2 fabrika ile 52 iş yeri, Abana ilçemizde ise 40 iş yeri olmak üzere toplamda 2 fabrika, 92 iş yerimizi tamamladık." ifadelerini kullandı.

Kurum, geçen yıl Kastamonu'da meydana gelen sel felaketinde mağduriyet yaşayanlar için Bozkurt ve Abana ilçelerinde ayrı ayrı düzenlenen kura çekilişi törenlerine, video konferans yöntemiyle katıldı.

Abana ve Bozkurt'ta meydana gelen selde dükkanların, iş yerlerinin ve sanayi alanlarının büyük zarar gördüğünü anımsatan Kurum, küçük sanayi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi projelerini 1 Ekim 2021'de başlattıklarını belirtti.

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü eliyle, yer tesliminin ilk anından itibaren büyük ve hummalı bir çalışma yürüttüklerini anlatan Kurum, şöyle devam etti:

"Henüz bir yıl bile dolmadan 220 gün gibi çok kısa bir sürede Bozkurt ilçemizde 2 fabrika ile 52 iş yeri, Abana ilçemizde ise 40 iş yeri olmak üzere toplam 2 fabrika, 92 iş yerimizi tamamladık. Şimdi sıra bu sanayi sitelerimizin kura çekiminde ve tesliminde. Konutlarımızı da etap etap teslim edeceğiz. Kastamonu Bozkurt, Sinop Ayancık ve Bartın'da afetzede vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte sağlıklı ve güvenli 1196 konutumuzun ve köy evlerimizin inşası artık tamamlanıyor."

Kastamonu ve bölgesindeki gelişmeleri çok yakından takip ettiklerini de belirten Kurum, "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, her daim sizlerin yanında olacağız. Sanayi sitemizin, iş yerlerimizin Bozkurt'a, Abana'ya, Kastamonu'ya, hak sahibi esnaf kardeşlerimize ve ailelerine bereketli kazançlar sağlamasını temenni ediyorum." dedi.

Yeni sosyal konut projesine başvuru şartları belirlendi

 

Cumhuriyet tarihin en büyük sosyal konut projesi: İlk kez tek seferde 250 bin konut...

 

Konut patlamasından konut balonuna

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)