BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin'Kürtaj başvurusu patladı...'----

'Kürtaj başvurusu patladı...'

'Kürtaj başvurusu patladı...'
06 Kasım 2013 - 14:47 www.finansgundem.com

Sağlık Bakanlığı Müşaviri Ahmet Özdinç: Saha araştırması yaptım, jinekologlarla konuştum. Kız öğrenciler arasında kürtaj patlaması var

Sağlık Bakanlığı Müşaviri Doktor Ahmet Özdinç, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın öğrenci evleriyle ilgili başlattığı tartışmaya Twitter’dan katılarak, “Üniversite öğrencilerinin kürtaj başvurularında patlama olduğunu” öne sürdü. Özdinç, “Üniversite öğrencilerinin kürtaj başvurusundaki patlamasını görmezden mi geleceğiz!” dedi ve kanıt olarak “üniversite bölgelerindeki jinekologlarla görüşülmesini” önerdi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’de öğrenci yurtlarının yetersizliğinden dolayı kız ve erkek üniversite öğrencilerinin aynı evde kaldığını ve bunun AKP’nin muhafazakar çizgisi gereği kabul edilemez olduğunu ifade etmesinin yankıları sürüyor.
Erdoğan’ın sözleri tartışılırken, “kızlı erkekli öğrenci evi” konusu Twitter’da da #kızlıerkekliyasaklar etiketiyle günün en çok konuşulan konularından biri oldu. Sağlık Bakanlığı Müşaviri Doktor Ahmet Özdinç de bu tartışmaya ilginç bir iddiayla katıldı ve “Üniversite öğrencilerinin kürtaj başvurularında patlamasını görmezden mi geleceğiz?” diye sordu.
Bu tweet üzerine “iddiasını hangi araştırmayla temellendirdiğini” soran Doktor Alp Sirman’a, Özdinç, “Üniversite bölgelerindeki jinekologlarla görüşmenizi öneririm” yanıtını verdi. Sahada elde edilen bilgilerin neden raporlanmadığı sorusuna yanıt vermeyen Özdinç, Sirman’ın “Kürtaj yaptıran üniversiteli kız öğrencilerin fişlenip fişlenmediği” sorusunu da cevapsız bıraktı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)