BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaKurlar yeniden yukarı yönlü hareketlendi----

Kurlar yeniden yukarı yönlü hareketlendi

Kurlar yeniden yukarı yönlü hareketlendi
25 Haziran 2021 - 17:04 www.finansgundem.com

Haftanın son işlem gününde kurlar gün boyu sınırlı düşüşle işlem görürken, gün sonunda yukarı yönlü hareketlendi. Güne 8,70'den başlayan dolar/TL, 8,71, 10,40 civarında açılan euro/TL ise 10,43 işlem gördü.

Yurt içinde haftanın son işlem gününde sakin bir veri ajandasına sahip gündemde döviz kurları da yatay seyretti.

Dün 8,65'lerdeki yatay seyrini piyasaların kapanışına doğru yukarı döndüren dolar/TL, 8,70'in hemen üzerinde günü tamamlarken, haftanın son işlem gününde ise kurlar dünkü kapanış seviyelerinin hemen altında seyretti.

Gün sonuna doğru ise yeniden yukarı yönlü hareketlenen kurlarda 17.00 itibarıyla dolar/TL 8,7155, euro/TL de 10,4384 seviyesinden işlem gördü.

ABD DOLARI, KAZANÇLARINI KORUDU

Fed Başkanı Jerome Powell'ın daha sonra yakın zamanda faiz artırımı yapılmayacağına dair açıklamaları tahvil ve hisse piyasalarını yatıştırdı ancak dolar kazanımlarını korudu. İşlemciler yine de enflasyon, beklentilerden daha fazla artarsa faiz artırımına gidileceğinden endişe duyuyorlar. Sterlin, İngitere Merkez Bankası (BoE) yetkililerinin Faiz oranlarında artışa dair ipucu vermemesinin ardından geriledi. Sterlin, Fed'in açıklamalarının ardından gördüğü düşük seviyelerden toparlanmaya başlamıştı ancak BoE'nin faiz artırımına dair herhangi bir ipucu vermemesiyle ve para politikasında erken sıkılaşmaya dair uyarmasıyla yüzde 0,3 düştü.

Bitcoin hesabındaki para için mühendisi kaçırdılar

 

Altının kilogramı 497 bin 500 liraya geriledi

 

Açığa satış yapan fonlar kaçış yolu arıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)