BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKurbanlık çadırından 8 bin liralık danayı çaldılar----

Kurbanlık çadırından 8 bin liralık danayı çaldılar

Kurbanlık çadırından 8 bin liralık danayı çaldılar
12 Eylül 2015 - 18:45 www.finansgundem.com

Ağrı'dan getirdiği büyükbaş hayvanları Ataşehir'de satan Zeynel Gancaner uyuduğu sırada kurbanlıklarından biri çalındı

Ataşehir'de kurban satıcısının uyumasını fırsat bilen hırsızlar çadırı keserek yaklaşık 8 bin lira değerindeki danayı çaldı.

"SABAH BİR KALKTIM DANA YOK"

Olay Ataşehir'deki bir kurban pazarında gece saatlerinde yaşandı. Ağrı'dan gelen kurban satıcısı Zeynel Gancaner çadırında bulunan hayvanlarına saman ve su verdikten sonra saat 02.00 gibi çadırın başında uyumaya başladı. Sabaha kadar uyuyan Gancaner, çadıra girdiğinde bir tane kurbanlığın olmadığını fark etti. Çadırın sonuna geldiğinde dananın bağlı olduğu ipin ve çadırın arka kısmın kesik olduğunu gördü. Hemen çevrede kurbanlığı aramaya başlayan satıcı bir sonuç alamadı. Ardından durumu polis ekiplerine bildirdi.
 
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemenin ardından satıcı Zeynel Gancaner şikayet için polis merkezine gitti.

"8 BİN LİRALIK DANAYDI"

Kurban satıcısı Gancaner, "Saat 02.00 gibi uyudum. Sabah kalktığımda çadırın diğer tarafı yırtıktı. Baktım dananın bir tanesi yok, bu çevrelere sordum, aradım herhangi bir ize rastlamadım. Kendi elimle bağlamıştım. Değeri 7-8 bin lira civarında" dedi.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)