BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaAraştırmaKullanmadıkları ürünler için 6,6 milyar sterlin harcadılar----

Kullanmadıkları ürünler için 6,6 milyar sterlin harcadılar

Kullanmadıkları ürünler için 6,6 milyar sterlin harcadılar
08 Kasım 2021 - 17:59 www.finansgundem.com

İngiliz sigorta şirketi Aviva'nın anketine göre, tüketiciler, İngiltere'de yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgını süresince satın alıp kullanmadığı ürünler için 6,6 milyar sterlinin üzerinde harcama yaptı.

Aviva'nın salgın döneminde tüketici eğilimlerine ilişkin 4 bin tüketici ile görüşerek yaptığı anketin sonuçlarına göre, ülkede salgın döneminde harcama yapan her 10 tüketiciden biri, satın alma kararlarına ilişkin pişmanlık yaşadığını belirtti.

Tüketicilerin salgın döneminde satın aldığı ve sonrasında bu kararlarına ilişkin pişmanlık duyduğu ürünler arasında konsol oyunları, yapı malzemeleri, bisiklet, giyim, müzik enstrümanları, mutfak eşyası, ekmek yapma makinesi, mobilya, bahçe oturma grubu, pizza fırını ve jakuzi gibi ürünler bulunuyor.

Ankete göre, salgın boyunca İngiltere'de tüketiciler, aslında daha sonra hiç kullanmayacakları ürünleri satın almak için 6,6 milyar sterlinin üzerinde harcama yaptı.

Salgın döneminde tüketicilerin bir bölümü, tatil yapmak üzere ayırdığı bütçeyi, daha sonra satın aldığı için pişmanlık duyduğu ürünlere harcadı. Tüketicilerin bir bölümü ise bu harcamaları salgın döneminde yeni bir hobi edinebilmek amacıyla yaptı.

İngiltere'de tüketici güveni marttan beri en düşük seviyesinde

 

İngiltere'den iklim değişikliğiyle mücadelede yoksul ülkelere yardım sözü

 

İngiltere'de sağlık sistemi krizi!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)