BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKudlow'dan küstah tehdit: Türkiye'ye daha fazla yaptırım gelebilir----

Kudlow'dan küstah tehdit: Türkiye'ye daha fazla yaptırım gelebilir

Kudlow'dan küstah tehdit: Türkiye'ye daha fazla yaptırım gelebilir
17 Ekim 2019 - 16:26 www.finansgundem.com

Beyaz Saray Danışmanı Kudlow, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkan Yardımcısı Pence'in görüşmede olduğu sırada konuştu. Kudlow, "Türkiye'yi hizaya getirmek için ABD daha fazla yaptırıma başvurabilir" dedi.

Beyaz Saray ekonomi danışmanı Larry Kudlow, Ankara'nın Suriye'nin kuzeydoğusunda yürüttüğü Barış Pınarı Harekatını durdurmak isteyen ABD'nin gerekirse Türkiye'ye ilave yaptırımlar dayatabileceğini söyledi.  

CNBC'ye röportaj veren Kudlow "Türkiye'yi hizaya getirmek için yaptırımlar uygulayacağız ve daha da fazla yaptırım uygulayabiliriz" dedi. 

Kudlow'un açıklaması, ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'in Ankara'da AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edildiği sırada geldi. 

ABD Başkanı Donald Trump, Pence'i Türkiye liderliğini harekatı durdurup ateşkes yapmaya ikna etme göreviyle Ankara'ya göndermişti. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • turan17 Ekim 2019 19:13

    İçeriye tatmin edemediler tabi, Trump seçimi kaybedeceğini anlayınca, bunlarda çıkıp böyle atmaya başladılar...ama bu maya tutmaz onlarda görecekler ve pişman olacaklar...