BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaKudlow'a göre ABD-Çin görüşmelerinden büyük bir sonuç çıkmayacak----

Kudlow'a göre ABD-Çin görüşmelerinden büyük bir sonuç çıkmayacak

Kudlow'a göre ABD-Çin görüşmelerinden büyük bir sonuç çıkmayacak
27 Temmuz 2019 - 07:04 www.finansgundem.com

Beyaz Saray Ekonomi Danışmanı Kudlow, gelecek hafta Çin'le gerçekleştirilecek olan ticaret müzakelerlerinden büyük bir anlaşma çıkmasını beklemediğini söyledi

Beyaz Saray Ekonomi Danışmanı Larry Kudlow, gelecek hafta yeniden başlayacak Çin ve  ABD arasındaki ticaret görüşmeleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

CNBC'ye konuşan Kudlow Kudlow "Müzakerecilerimizin Mayıs'ta kaldıkları yerden devam edeceklerini umuyoruz" şeklinde konuştu. Kudlow her iki tarafın da temel yapısal konulara değinmesi gerektiğini vurguladı.

ABD'li delegelerin Salı günü Çinli yetkililerle görüşmesi bekleniyor. Bu, ABD Başkanı Trump ve Çin Devlet Başkanı Jinping'in geçen ay G20 zirvesinde müzakerelerin başlama kararı almasının ardından gerçekleşecek ilk görüşme olacak.

Müzakereler ABD'nin bazı Çin mallarına ek tarifeler getirmesiyle Mayıs ayında duraklamış, Çin de bu tarifelere karşılık vermişti.

Bugün açıklanan 2. çeyrek büyüme verisini de değerlendiren Kudlow ABD'li tüketicileri 'ekonominin kahramanı' olarak niteledi. Kudlow Fed'in geçen seneki faiz artırımlarına rağmen ekonominin bu hızda büyümesinin ise neredeyse bir mucize olduğunu ifade etti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)