BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKüçükçekmece'de kahvehane tarandı: 2 ölü----

Küçükçekmece'de kahvehane tarandı: 2 ölü

Küçükçekmece'de kahvehane tarandı: 2 ölü
02 Şubat 2016 - 00:33 www.finansgundem.com

Küçükçekmece'de Kanarya Mahallesi'ndeki bir kahvehaneye düzenlenen saldırıda 7 kişi yaralandı. Yaralılardan ikisi hastanede hayatını kaybetti

İstanbul Küçükçekmece'de bir kahvehaneye silahlı saldırı düzenlendi.

Olay, Kanarya Mahallesi Tavuzkuşu Caddesi üzerinde bulunan Ufuk Kıraathanesi'nde saat 22.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz yüzleri maskeli 2 kişi, geldikleri kıraathaneye ellerindeki silahlarla saldırdı.
 
Olay esnasında kıraathanede bulunan Hulusi Şahin, Recep Aktan, Enver Şimşek, Mehmet Uslu, Durali Şakar,Recep Durgut ve Serdar Cebeci isimli şahıslar çeşitli yerlerinden yaralandı.
 
Saldırganlar olayın ardından yaya olarak kaçarken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılırken, Recep Durgut (51) ve Serdar Cebeci (37) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybettiler. Polis çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak inceleme başlattı.
 
Görgü tanığı bir vatandaş, “Ben kıraathanenin önündeydim. İki kişi geldi ve 'Önümüzden çekil' dedi. Ve daha sonra içeriye girip silahla taradılar. Kahvehanenin sahibi 'Yere yatın' dedi. Daha sonra şahıslar kaçtı” dedi.

OPERASYON BAŞLADI

Kahvehaneye düzenlenen silahlı saldırının ardından helikopter destekli operasyon düzenlendi.

Alınan bilgiye göre, Kanarya Mahallesi Tavuskuşu Caddesi'nde yüzleri maskeli silahlı saldırganların bir kahvehaneye düzenlediği ve 2 kişinin hayatını kaybettiği saldırının ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, özel harekat, çevik kuvvet ve polis helikopterinin desteğiyle çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Çevik kuvvet ekiplerinin TOMA'larla aldığı geniş güvenlik önlemlerinin ardından tespit edilen adreslere özel harekat polislerinin öncülüğünde giren polisler, tespit edilen şüphelileri gözaltına aldı. Şüphelilerin evlerinde aramalar yapıldı.

Polis helikopteri ise operasyon sırasında havadan koordinasyon sağladı.

Operasyon düzenlenen adreslerdeki aramaların sürdüğü öğrenildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)