BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem İşte JP Morgan'ın başına geçecek sessiz adam----

İşte JP Morgan'ın başına geçecek sessiz adam

 İşte JP Morgan'ın başına geçecek sessiz adam
21 Ocak 2020 - 11:30 www.finansgundem.com

JPMorgan'ın karar alma mekanizmasındaki önemli isimleren Daniel Pinto dev yatırım bankasının gelecekteki CEO'su olarak gösteriliyor. Yatırımcılar için tavsiyelerde bulunan Pinto 2008 krizinin öğrettiklerini de paylaştı.

FINANSGUNDEM.COM DIŞ HABERLER SERVİSİ

Wall Street'in önemli isimlerinden Daniel Pinto, JPMorgan'ın gelecekteki CEO'su olarak gösteriliyor. 2008 krizinde de büyük rol oynayan Pinto yatırımcılar için risk yönetimi üzerine düşüncelerini paylaştı.

Wall Street’te en uzun süre CEO görevi yapan isim 14 yıldır JPMorgan’ın başında olan Jamie Dimon. 5 yıl daha görevine devam edeceğini açıklayan bu önemli ismin başına bir şey gelmesi durumunda şirketin başına gelmesi için akıllardaki ilk isim ise Daniel Pinto.


JPMorgan'ı 2008 krizinden yara almadan çıkarmıştı

19 yaşından beridir finans sektörünün içerisinde olan JPMorgan yöneticilerinden Daniel Pinto 2008 krizinden JPMorgan’ın hasar almadan çıkmasında önemli bir rol oynamıştı. Spotları üzerinde toplayan Daniel Pinto krizi “Avrupa’nın son 10 yılını incelemek gerekirse, şirketleri aşırı tepki verecek olaylardan yerel yönetim kurullarının koruduğunu ve bu kurulların bölgelerinde daha kararlı yaklaşımları sağladığını düşünüyorum” şeklinde yorumlamıştı.

Pinto’nun yatırımcılara mesajı var

Yatırımcılara doğru risk önerilerinde bulunan Pinto “Bir yatırımcı olarak bitmemiş bilgiler üzerinden karar vermeyi öğrenmelisiniz. Asla resmin tamamını göremezsiniz, kimse göremez. Bu nedenle risk almayı ve kararlarınızı yeni bilgilere göre düzenlemeyi öğrenmelisiniz. Bunu ben hayatımın her alanında yapıyorum” dedi.

Gelecekteki hedefleri üzerine sorulan sorulara ise işinden memnun olduğu ve asıl görevlerinin Jamie Dimon çekildiğinde düzgün bir geçiş periyodu sağlamak olduğu şeklinde cevapladı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)