BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisKrizlerden güçlenerek çıktık----

Krizlerden güçlenerek çıktık

Krizlerden güçlenerek çıktık
26 Şubat 2014 - 00:17 www.finansgundem.com

​"Türkiye'deki hiç bir krizden etkilenmedik. İyi yöneticilerimiz sayesinde krizlerden güçlenerek çıktık"

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) tarafından ANSİAD 2014 yılı 4. Olağan Toplantısı Su Otel'de gerçekleşti. Toplantıya konuşmacı olarak katılan Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Eczacıbaşı, kendisinin bir girişimci olduğunu ve risk almayı sevdiğini söyledi. 

İyi bir girişimcinin kaliteli yöneticilerle çalışması gerektiğini belirten Eczacıbaşı, "Türkiye'deki hiç bir krizden etkilenmedik. İyi yöneticilerimiz sayesinde krizlerden güçlenerek çıktık. Bir ailede bir kişinin girişimci olması demek o ailede herkesin girişimci olması anlamını taşımaz. Bu algı tamamıyla yanlıştır" dedi.  

Son 10 yıl içerisinde ABD'de yeni bir girişimcilik tarzının ortaya çıktığını belirten Eczacıbaşı, ABD'de başlayan bu yeni girişimcilik stilinin dünyaya da yayılmaya başladığını kaydetti. Antalya'da yapılan "Start up Turkey" toplantısında genç girişimcilerle tanışma fırsatı bulduğunu ifade eden Eczacıbaşı, toplantı sonrası genç girişimcilerle çeşitli toplantılar yaptığını söyledi.  

Eczacıbaşı, yeni fikirlerin ürün ve servis haline dönmesinin zor olmadığını ifade ederek, "Yetenekli gençlerle ortaya çıkan ürünün tamamen gençlerin çalışmasıyla ortaya çıkan üründür" dedi.
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Broker26 Şubat 2014 02:20

    neden mi? borsada olmayan şirketleri çok büyük kar yaptığı için! bu durumda borsada olan şirketler kar edemez!!

  • Mali muşavir26 Şubat 2014 00:55

    Anlamadığım birsey var! grup yılda 6-7 milyar ciro yapıyor ve buyuk kar yapıyor ama borsadaki şirketlerde butun şirketlere ve herseye direk ve dolaylı olarak %50 ve %100 ortaklar. niye borsadaki şirketleri çok minik karlar yapıyor heryıl? neden? niçin? nasıl?

  • Yarbay26 Şubat 2014 00:51

    Borsadaki şirketleri ile borsada olmayan şirketleri arasında kurdukları sinsi ortaklık ilişkileriyle şirketlere önemli kar göstermeyerek hisse fiatını aşağı bastırarak klepire hisseleri toplayarak yatırımcılarını diskalifye etmeye çalışan sahtekarlar! yıllardır bu stratejiyi izleyerek hisseleri beleşe topluyorlar hala! devlet bunlarında defteri dürülmesi gerekir!

  • ULUSAL ŞAPŞALLAR.26 Şubat 2014 00:27

    Etkilenmediğiniz belli oluyor beş senedir kağıtlarınızda TIK YOK bari milleti enayi yerine koymayın.