BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaKriz yok, ekonomimiz güçlü----

Kriz yok, ekonomimiz güçlü

Kriz yok, ekonomimiz güçlü
01 Aralık 2017 - 10:45 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bülent Gedikli, "Bir kriz varmışcasına yapılan haberlerin, yazılan raporların etkisi olmaması bile başlı başına ekonomimizin gücünü gösteriyor" dedi

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bülent Gedikli son günlerde yaşananlara ilişkin açıklamalarda bulundu Gedikli, "Türkiye ekonomisinde adeta bir kriz varmışcasına yapılan haberlerin, yazılan raporların etkisi olmaması bile başlı başına ekonomimizin gücünü gösteriyor" dedi.

Gedikli twitter üzerinden yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

"Türkiye İmalat PMI (Satın Alma Yöneticileri Endeksi) Kasım ayında 52,9 olarak gerçekleşerek Türk imalat sektörünün faaliyet koşullarının  üst üste dokuzuncu ay olacak şekilde iyileştiğine işaret etti. 
Peki  çarkların neredeyse tüm yıl üretimle (tüketim iştahı olan  genç nüfus ve ihracat etkisi) ile döndüğü Türkiye ekonomisinde adeta  bir kriz varmışcasına yapılan haberlerin, yazılan raporların etkisi  olmaması bile başlı başına ekonomimizin gücünü gösteriyor!"
ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)