BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaKriz IMF'yi şaşırttı----

Kriz IMF'yi şaşırttı

Kriz IMF'yi şaşırttı
23 Temmuz 2013 - 08:31 www.finansgundem.com

IMF personeli tarafından hazırlanan raporlarda, üye ülkelerin talebi doğrultusunda daha fazla silme çıkarma yaptığını duyurdu...

IMF, global finansal kriz ve Avrupa borç krizi sırasında IMF personeli tarafından hazırlanan raporlardan, üye ülkelerin talebi doğrultusunda daha fazla silme, çıkarma yaptığını duyurdu.
IMF, şeffaflık politikası çerçevesinde yaptığı gözden geçirmeye ilişkin raporunda, 2012 yılında yayınlanan raporların yüzde 17'sinde silme, çıkarma uygulandığını belirtti. 2009 yılında yapılan gözden geçirmede bu oran yüzde 10 olarak tespit edilmişti.
Rapora göre, 2009-2012 döneminde en çok silme, çıkarma yüzde 35 ile gelişmiş ekonomilere ilişkin raporlarda yapıldı. Gözden geçidrme raporunda, "Kriz sırasında, piyasalar ve ekonomiler olumsuz haberlere daha kırılgan hale geldi. Kırılganlıklarla karşı karşıya olan üyeler daha fazla silme, çıkarma talep ettiler" ifadelerine yer verildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)