BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKriz büyüyor! Seti bıraktılar----

Kriz büyüyor! Seti bıraktılar

Kriz büyüyor! Seti bıraktılar
14 Ocak 2016 - 09:39 www.finansgundem.com

Star Tv'nin iddalı dizisi "Gecenin Kraliçesi"nde Meryem Uzerli krizi! Murat Yıldırım ve Uğur Polat seti bıraktı

Meryem Uzerli, Murat Yıldırım ve Uğur Polat'ın başrollerini paylaştığı ‘Gecenin Kraliçesi’ dizisinin son 6 aydır yoğun şekilde tanıtımı yapılıyor.
 
Reklam süresince Meryem Uzerli üzerine olan çalışmaların yoğunluğuna ses çıkarmayan Murat Yıldırım, son tanıtım filminin abartılmasına isyan etti. Dizinin başlamasına bir hafta kala kanalda dönen son tanıtımda Uzerli’in 3 yıl sonra setlere dönmesi vurgulanıyordu. Bu zamana kadar sesini çıkarmayan Yıldırım, bu tanıtımdan sonra isyan bayrağını çekti.
 
İddiaya göre son tanıtım yayınlandığında Uğur Polat’la karşılıklı sahne oynayan oyuncu, 'Yıllardır bu piyasadayım, ben böyle bir şey görmedim. Benim içinde olduğum her proje tuttu ama sanki diziyi sadece Meryem götürecekmiş gibi gösteriliyor, çalışmıyorum' diyerek seti bıraktı. Murat Yıldırım’ın bu tepkisine destek veren usta oyuncu Uğur Polat da çalışmayı durdurunca sette kriz yaşandı.
 
Set ekibi durumu hemen dizinin yapımcısına bildirdi ve yapımcı o gün seti iptal etti. Alınan bilgiye göre yapımcı daha sonra Polat ve Yıldırım’ı aynı gün arayarak durumu anlattı ve ertesi gün set kaldığı yerden devam etti. (Güneş)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)