BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKritik zirveden Yiğit Bulut sürprizi----

Kritik zirveden Yiğit Bulut sürprizi

Kritik zirveden Yiğit Bulut sürprizi
12 Mart 2015 - 07:20 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlenen ekonomi toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanlarından Yiğit Bulut da hazır bulundu

Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü. Toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonomi danışmanlarından Cemil Ertem ve Yiğit Bulut'un da hazır bulunduğu bildirildi.

Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı'nın Erdoğan'a brifing vermek üzere Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlenen kritik zirve, sona erdi. Toplantıda, Başçı'nın Cumhurbaşkanı'na 130 sayfalık sunum yaptığı öğrenildi.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı'yı Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul etti. Daha önceden 16.45'te başlayacağı açıklanan görüşme, 18.00 sıralarında başladı. 2 saat süren toplantının ardından ilk açıklama Merkez Bankası'ndan geldi.

YİĞİT BULUT VE CEMİL ERTEM DE KATILDI
 
Toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonomi danışmanlarından Cemil Ertem ve Yiğit Bulut'un da hazır bulunduğu bildirildi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)