BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKritik MGK sonrası bildiri yayımlandı----

Kritik MGK sonrası bildiri yayımlandı

Kritik MGK sonrası bildiri yayımlandı
02 Haziran 2021 - 19:08 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Milli Güvenlik Kurulu sona erdi. 5 saat süren toplantı sonrası yazılı açıklama yapıldı.

Milli Güvenlik Kurulu (MGK), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 13.45'te toplandı. 5 saat süren toplantı sonrası yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, İsrail'in Filistin'de insanlık dışı eylemlerinin şiddetle kınandığı ve terör örgütleriyle mücadelenin kesintisiz şekilde sürdürüleceği belirtildi.

MGK bildirisinden öne çıkan başlıklar şöyle:

İsrail'in Filistin topraklarını hukuksuz işgali ve sivil halkı kasten hedef alan insanlık dışı eylemleri şiddetle kınanmıştır.

Savaş suçu niteliğindeki İsrail saldırılarının tekrarlanmaması ve Filistin meselesine adil, kalıcı ve kapsamlı bir çözüm bulunması amacıyla uluslararası topluma, üzerine düşen mesuliyetin gereğini gecikmeksizin ve samimiyetle yerine getirme çağrısında bulunulmuştur.

Güney sınırlarımız boyunca terör örgütlerini etkisiz ve sınırlarımızı güvenli hale getirmeye yönelik harekatlar kesintisiz şekilde sürdürülecektir.

Uluslararası hukuktan kaynaklanan meşru müdafaa hakkımızı kullanacağız."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)