BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKritik eşikler aynı gün içinde aşıldı----

Kritik eşikler aynı gün içinde aşıldı

Kritik eşikler aynı gün içinde aşıldı
11 Haziran 2020 - 11:06 www.finansgundem.com

Rusya'da korona virüsü salgınında kritik eşikler aynı gün içinde aşıldı. Son açıklanan verilerle birlikte vaka sayısı 502 bin 436, ölü sayısı ise 6 bin 532'ye yükseldi.

Dünya genelinde 7.4 milyon insana bulaşan corona virüsü yıkıma yol açmaya devam ediyor. Avrupa’da normalleşme adımları kapsamında pek çok adım atılsa da, Amerika kıtası ve Rusya’dan çok acı haberler gelmeye devam ediyor.

ABD ve Brezilya’yla birlikte salgının Çin’den sonraki merkez üssü olarak gösterilen Rusya’da son veriler kamuoyuyla paylaşıldı. Sağlık Bakanlığı’nın aktardığına göre ülkede iki kritik sınır aynı günde aşıldı.

YARIM MİLYONU GEÇEN ÜÇÜNCÜ ÜLKE
Son 24 saatte 8 bin 779 kişiye yeni tanı koyulurken, corona virüsü vakalarının toplamı 502 bin 436’ya ulaştı. Rusya böylelikle ABD ve Brezilya’nın ardından yarım milyon vakayı geçen üçüncü ülke oldu.

Ülkede aşılan bir diğer psikolojik sınır ise ölü sayısında oldu. Dünden bu yana 174 kişinin hayatını kaybettiği belirtilirken, toplam can kaybı sayısı 6 bin 500’ü geçerek 6 bin 532’ye yükseldi.

Brezilya'da kabus sürüyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)