BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKritik aşı pasaportu kararı: Kaçınıyoruz!----

Kritik aşı pasaportu kararı: Kaçınıyoruz!

Kritik aşı pasaportu kararı: Kaçınıyoruz!
13 Eylül 2021 - 08:37 www.finansgundem.com

İngiltere Sağlık Bakanı, "İngiltere, bu kış aşı pasaportlarından kaçınmak istiyor" açıklamasını yaptı

İngiltere Sağlık Bakanı Sajid Javid, İngiltere hükümetinin kış boyunca aşı pasaportlarının kullanılmasından kaçınmak istediğini ancak nihai bir karar verilmediğini bildirdi.

Javid, Sky News'e yaptığı açıklamada, "İçgüdüsel olarak, insanların temel şeyleri yapmak için kağıt sunmak zorunda olma fikrinden hoşlanmıyorum. Umarım bundan kaçınabiliriz." dedi.

Javid, İngiltere'nin bu ay bir aşı güçlendirme programı başlatma hızında olduğunu söyledi.

Bakan ayrıca, belirli ülkelerden dönen İngiltereli gezginlerin ihtiyaç duyduğu maliyetli PCR testlerini sona erdirmeye istekli olduğunu belirterek “Ancak henüz tam olarak orada değiliz. Böyle bir şeyi gerekenden daha uzun süre yerinde tutmamalıyız” dedi.

Sky'ın daha önce bildirdiğine göre İngiltere Başbakanı Boris Johnson, İngiltere'de artık gerekli görülmeyen bazı Korona virüs Yasası yetkilerini geri alabilir.

Times, Johnson'ın gece kulüplerine, sinemalara ve spor alanlarına giriş için aşı kanıtı ihtiyacını azaltabileceğini, ancak şimdi aşı sertifikasına ihtiyaç duyan şirketlerin bunu yapmaya devam edebileceğini bildirdi.

Javid, hükümetin 12 ila 15 yaşındakiler için aşı planlarını tamamlaması için herhangi bir son tarih olmadığını da kaydetti.

Dördüncü doz aşı hazırlığı!

 

Okullarda yeni dönem: Rastgele öğrenci seçilecek!

 

PCR ve maske temiz çıktı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)